ZKBM Interclub Trophy

19-02-2020 / 11-03-2020

Het bestuur van het district Antwerpen heeft beslist om het interclub tornooi ZKBM tot nader bericht volledig stil te leggen.

De joviaalste InterclubCompetitie van Vlaanderen

De ZKBM Interclub Trophy is een initiatief van het District Antwerpen. Het is een gemoedelijke viertallencompetitie tussen de verschillende clubs van het District Antwerpen.

Deelnemen: Elke bridgeclub van het district Antwerpen kan een team afvaardigen.

Deelname voor de teams is kosteloos dankzij onze gulle sponsor: ZakenKantoor Bart Magerman

Formule: Een viertallen competitie waarbij naast het sportieve ook veel aandacht naar het sociale aspect (spelers van andere clubs beter leren kennen) gaat.

Er worden drie groepen gevormd, elk van vier clubs. Na drie speeldagen heeft iedereen met én tegen iedereen binnen zijn groep gespeeld en is er dus een rangschikking binnen elke groep.

De drie winnaars, en de beste tweede, plaatsen zich voor de A-finale.
De drie laatsten, en de slechtste derde, spelen de C-finale.
De vier anderen spelen de B-finale.

In totaal zijn er 6 speeldagen. De competitie zelf loopt van februari tem juni; telkens op een woensdagavond. We starten steeds stipt om 20u00 (we vragen aan de deelnemers om ten laatste 19u45 aanwezig te zijn).

Welke teams doen mee?

Wil jouw bridgeclub ook graag deelnemen? Mail dan naar Guido Debeuckelaer voor meer info

Agenda 2020:

Download hieronder de uitslagen

>> Wednesday 11-03-2020
Viertallen speeldag 2 (PDF)

>> Wednesday 11-03-2020
Butler speeldag 2 (PDF)

>> Wednesday 19-02-2020
Butler speeldag 1 (link naar messerbridge)

Giften speeldag 1 (PDF)

Butler speeldag 1 (PDF)