Café Courage

26-03-2020

ABInbev (de Stella) heeft een leuk initiatief opgezet om de financiële gevolgen van deze sluitingsperiode een beetje te verlichten: via een virtuele bar kan je je volgende bestelling(en) al plaatsten op Riviera en per bestelde pint krijgt de club nog eens een gratis pint van onze huisleverancier.

Je kan hieraan meedoen door:

• je aan te melden op: www.supportyourbar.be ;
  • je bestelling te plaatsen (liefst op Riviera Bridgeclub ☺) en te betalen;
  • de officiële Jupiler App (voor Apple of Android) te downloaden op je Smartphone, waar je tegoed gaat verschijnen. Je moet je wel aanmelden met hetzelfde E-mail adres als diegene waarmee je je bestelling hebt geplaatst;

Bij heropening van Riviera heeft Enzo die App nodig om je krediet te gebruiken bij je volgende bestelling(en).
Ook de niet bierdrinkers kunnen deze bestelling(en) gebruiken en daarmee de club steunen. Wij zorgen ervoor dat het tegoed beschikbaar is op jullie rekening en “vrij” gebruikt kan worden van zodra de club weer open is.

Het aantal gratis pinten dat ABInbev in België ter beschikking stelt is beperkt (per club en in het totaal), dus als je Rivera wilt steunen, wacht dan niet te lang om je eerste bestelling te plaatsten. Als iedereen een steentje bijdraagt halen wij mogelijks het maximum van 1.800 gratis consumpties op Riviera!

Alvast bedankt en tot binnenkort.

Opschorting bridge aciviteiten

18-03-2020

Alle bridgeactiviteiten worden opgeschort tot en met zondag 19 april.

Tijdelijke opschorting bridge activiteiten op Riviera

12-03-2020

Zoals jullie weten is de opmars van het Corona virus niet te stuiten.

Daarom heeft de Raad van Bestuur medisch advies gevraagd.

Men heeft ons geadviseerd geen activiteiten meer te organiseren omdat :

• er met veel mensen in een slecht verlucht lokaal gespeeld wordt;
  • men op minder dan 1,5 meter van elkaar zit;
  • een groot deel van de spelers zich in de risico leeftijd bevindt (70 +);
  • kaarten steeds worden door gegeven;
  • aan de bar men gewoonlijk kort bij elkaar staat.,

De Raad van Bestuur heeft dan ook de beslissing genomen om alle bridge activiteiten de komende twee weken te annuleren.
Deze periode gaat vandaag in en loopt tot en met donderdag 26 maart 2020.

We zijn ervan overtuigd dat jullie begrip hebben voor deze uitzonderlijke situatie.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om één van de bestuursleden te contacteren.

Riviera 1 kampioen van België

26-01-2020

Voor het eerst in de geschiedenis van Riviera is een team erin geslaagd om kampioen van België te worden.

Riviera 1 won met een monster score (250 tegen 114) van Begijntje 1.

Proficiat aan de spelers van Riviera 1.

Eredivisie

14-01-2020

In het weekend van 11 en 12 januari werd in Luik de halve finales en play-offs van de eredivisie gespeeld.

Deze waren zeer succesvol voor Riviera.

Riviera 1 won van BCOB 1 en speelt voor de derde keer op rij de finale in Eredivisie.
Dit jaar tegen Begijntje 1.
Deze finale gaat door op 25 en 26 januari en wordt gespeeld over 6 wedstrijden waarvan 3 op zaterdag en 3 op zondag.

Ook voor Riviera 2 waren de playoffs geslaagd. Zij wonnen hun match tegen Squeeze 1 en spelen volgend jaar dus verder in eredivisie.

Recreantentornooi

13-01-2020

De Vlaamse Bridge Liga organiseert ook dit jaar haar 'recreantentornooi'. Dit is een tornooi voor mensen die ofwel geen competitie spelen of wél competitie spelen, doch enkel in Liga 3 èn met een maximum aan 100 masterpoints.

Deelname kost 5,- euro per speler ( halverwege taart en koffie inbegrepen ).

De halve finales gaan door telkens om 14.00u:

• op 22 februari 2020 in Boeckenberg bridge club, (Boeckenberg sportcenter Grensstraat 9, 2100 Deurne)
  • op 29 februari 2020 in bridge club Lier, (café Refuge, Zimmerplein 12, 2500 Lier)

De beste paren gaan door naar de finale die plaats vindt op RIVIERA op 28 maart.

INSCHRIJVING met vermelding van waar en wanneer bij : Leen Neels

Verloren maandag

06-01-2020

Drie keer per jaar mag er aan de bridgetafel gegeten worden op Riviera! Naar goede gewoonte offreren wij de week van Verloren Maandag (13 januari 2020) naar keuze een appelbol of een worstenbrood op dinsdag, woensdag en donderdag aan alle deelnemers.

Ook voor de cursisten op donderdag en zondag is er één voorzien.

Een goede raad: u hoeft niet te dringen. Wacht tot uw tafel gevraagd wordt. Zo voorkomen we de klassieke lange wachtrij.

En verder: smullen maar!!

Newyear Bridge Rally

05-01-2020

De winnaar van de 1ste Newyear Bridgedrive is ...... Julien Vermeyen. Gefeliciteerd !!! Ook bedankt aan allen die deelnamen en zorgden voor een mooie bezetting. Zeker voor herhaling vatbaar.

Happy Newyear

24-12-2019

Riviera Bridgeclub wenst al zijn leden en familie een voorspoedig en gezond 2020. Om het nieuwe jaar vrolijk in te zetten organiseren wij de inmiddels klassieke nieuwjaarsdrink.

Zondag 5 januari, na de drive, is iedereen uitgenodigd op deze drink. Dus ook diegenen die 's morgens niet gespeeld hebben.

Kom gerust langs op de club en geniet van een babbeltje en een drankje. Het bestuur verzorgt de soep, warme chocolademelk, glühwein en (voldoende) jenever en zo zetten we samen een gegarandeerd schitterend bridgejaar in.

Happy hour - Newyear Bridge Rally

23-12-2019

De eerste speeldag van deze reeks zit erop.
Bijgewoond door spelers van alle categorieën resulteerde dit in een kwalitatieve en gezellige bridgenamiddag. Julien en Herman in NZ en Willy en Griet in OW waren de winnaars van deze wedstrijd.

Omdat de competitie stil ligt tem 18 januari en omdat de club de volgende dinsdagen en woensdagen gesloten is, hebben we deze reeks ingelast om iedereen dat extra speelmoment te bieden.

Om het extra gezellig te maken is er zaterdag 28 december van 18.00u tot 19.00 u Happy Hour om het jaar samen uit te wuiven.

Tot zaterdag voor opnieuw een topmoment op Riviera!