Newyear Bridge Rally

05-01-2020

De winnaar van de 1ste Newyear Bridgedrive is ...... Julien Vermeyen. Gefeliciteerd !!! Ook bedankt aan allen die deelnamen en zorgden voor een mooie bezetting. Zeker voor herhaling vatbaar.

Happy Newyear

24-12-2019

Riviera Bridgeclub wenst al zijn leden en familie een voorspoedig en gezond 2020. Om het nieuwe jaar vrolijk in te zetten organiseren wij de inmiddels klassieke nieuwjaarsdrink.

Zondag 5 januari, na de drive, is iedereen uitgenodigd op deze drink. Dus ook diegenen die 's morgens niet gespeeld hebben.

Kom gerust langs op de club en geniet van een babbeltje en een drankje. Het bestuur verzorgt de soep, warme chocolademelk, glühwein en (voldoende) jenever en zo zetten we samen een gegarandeerd schitterend bridgejaar in.

Happy hour - Newyear Bridge Rally

23-12-2019

De eerste speeldag van deze reeks zit erop.
Bijgewoond door spelers van alle categorieën resulteerde dit in een kwalitatieve en gezellige bridgenamiddag. Julien en Herman in NZ en Willy en Griet in OW waren de winnaars van deze wedstrijd.

Omdat de competitie stil ligt tem 18 januari en omdat de club de volgende dinsdagen en woensdagen gesloten is, hebben we deze reeks ingelast om iedereen dat extra speelmoment te bieden.

Om het extra gezellig te maken is er zaterdag 28 december van 18.00u tot 19.00 u Happy Hour om het jaar samen uit te wuiven.

Tot zaterdag voor opnieuw een topmoment op Riviera!

Rospot van 10 kg

09-12-2019

De rospot is volledig gevuld geraakt met rosse centjes.
Zijn gewicht was 10 kg en 30 gr. Dit vertegenwoordigt een som van bij benadering €70.

Dit bedrag komt ten goede aan Kom op Tegen Kanker.

Hartelijk dank aan allen die hebben bijgedragen.

Selecties Europees Kampioenschap Open Teams

09-12-2019

In het weekend van 7 en 8 december werd op Riviera de laatste fase betwist van de selecties voor het Europees Kampioenschap Open Teams. De winnaars van deze selecties zullen België vertegenwoordigen in de komende 55ste European Open Team Championship. Dit kampioenschap vindt plaats in Madeira van 17 tot 27 juni.

Het was een spannende strijd tussen het team Caputo en het team Coenraets. Maar uiteindelijk heeft het team Caputo overtuigend gewonnen met 342 IMPs. Het team Coenraets behaalde 262 IMPs.

Het Team Caputo bestaat uit volgende personen: Philippe Caputo, Mike Vandervorst, Steven De Donder, Sam Bahbout, Steve De Roos en Geert Arts. Onder hen dus maar liefst vier leden van Riviera.

Rospot op Riviera

07-11-2019

Vanaf december 2019 zullen de rosse muntjes van 1 en 2 cent uit onze portemonnees verdwijnen. Daarom roept Kom op tegen Kanker dit najaar Vlaanderen nog een allerlaatste keer op om massaal ros geld in te zamelen tegen kanker.

Daarom nu ook op Riviera een Rospot. De pot mag ook gevuld worden met ander kleingeld of briefjes zolang het maar Euro's zijn.

Vullen kan tot 12 december. Daarna wordt de pot naar de KBC gebracht.

Cursus Bridge voor beginners

02-09-2019

In september start niet enkel het nieuwe schooljaar maar start er ook een nieuwe cursus “Bridge leren”. Geïnteresseerde cursisten nodigen we graag uit op onze kennismakingsavond. Op deze infoavond geven we eerst een korte toelichting over het spel, de verschillende lesdagen, tarieven, de club, .. maar gaan we vooral minibridge spelen. Op deze wijze kunnen onze potentiële cursisten al eens proeven van deze boeiende sport en beter aanvoelen of bridge hun nieuwe passie kan worden.

Dus nodig familie, vrienden en kennissen uit op deze avond zodat zij zelf eens kunnen ervaren hoe ontzettend leuk bridge spelen is.

Deze avond gaat door op donderdag 26 september en start om 19u30 op Riviera.
Inschrijven voor deze avond kan via een mailtje naar Riviera Bridge Club .

Beker van Belgie - winnaars 2019

10-06-2019

Op 8 en 9 juni werd op Riviera gestreden voor de Beker van Belgie, the Belgian Cup.
Hieraan namen 8 Vlaamse en 8 Waalse ploegen deel.

Nadat vorig jaar Riviera 1 de beker in de wacht sleepte, was het dit jaar de beurt aan Squeeze 1. Zij versloegen in de finale De Teuten 1.
De leden van Squeeze 1, namelijk Steven De Donder, Johan De Grave, Greet Vydt en Hubert Janssens zijn alle 4 lid van zowel Squeeze als Riviera.

De volledige uitslag kan hier gevonden worden.

Schaal Kockx 2018 - 2019 And the winner is .......

19-05-2019

Ook dit seizoen was de schaal Piet Kockx weeral een succes met telkens een talrijke opkomst voor dit maandelijks tornooi.

De winnaars dit jaar zijn een mooie weerspiegeling van de doelstelling van dit tornooi. Een startende bridger gekoppeld aan een ervaren leermeester.
Dit jaar heeft Peter Wellens met zijn leermeester Jan Duverger de eerste plaats weggekaapt.

Op de 2de plaats : Chantal Van Overmeir en Rik Somers
Op de 3de plaats : Ronald Nagels en Dirk Wymeersch

Aan alle starters met minder dan 75 masterpoints, start alvast mlet het zoeken van een ervaren leermeester en doe mee aan dit leuke tornooi waarbij iedereen altijd prijs heeft.

Dank aan Erik Van Dyck voor de vlekkeloze organisatie

Groot Tornooi Riviera Bridgeclub 6 april 2019

06-04-2019

Een geslaagde editie van ons jaarlijks groot tornooi met op het erepodium verdiende winnaars

1ste Plaats - Alain Kaplan Alain- Faramarz Bigdeli 63.76%.
2de Plaats - Bob Yseboodt – Yael Bob 63.67%.
3de Plaats - Hans Metselaar – Anthony Van den Bossche 62.25%.

>> Podium