Ledenfeest

20-08-2016

Riviera viert zijn leden!

Op zaterdag 20 augustus nodigt het bestuur van Riviera al zijn fantastische leden uit op een lekker eetfestijn. Op die dag zijn onze deuren dus enkel open voor 'members only' en worden onze trouwe én onze nieuwe leden eens lekker in de watten gelegd.

Tevens huldigen we op deze feestelijke avond ook de sterke prestaties van onze kampioenen van afgelopen competitieseizoen.

Het diner is GRATIS voor onze spelende leden. Enkel de dranken zijn te betalen. Niet-spelende leden betalen een opleg van 15€ en niet-leden van Riviera (= partners) betalen 25€.

Na dit smulfestijn kunnen de dansers onder ons hun mooie moves tonen op de onsterfelijke klassiekers van onze huis-DJ. Kortom, een topavondje.

De deuren gaan open vanaf 19.00u. Wil je dit feestje niet missen? Schrijf dan snel in, want het aantal plaatsen is STRIKT GELIMITEERD op 120! Want 120 zitplaatsen is, spijtig genoeg, de maximale capaciteit van ons clublokaal.

Hoe inschrijven? Je schrijft een waarborg van 25€ pp over op rekeningnr 83 0011 2785 9315. Deze waarborg wordt - bij aanwezigheid - onmiddellijk na het ledenfeest teruggestort (uitgezonderd de niet-leden).