Riviera Bridge Academy

30-09-2015 / 28-10-2015 / 25-11-2015 / 27-01-2016 / 24-02-2016 / 30-03-2016

Een begeleidingstraject voor beginnende bridgers

De bridgecursussen op Riviera Bridge Club kennen jaarlijks een groot succes.

En bij Riviera Bridge Club stopt het niet na de lessen. Integendeel, cursisten die uit de bridgeles komen, beginnen te kaarten in een afgeschermde ‘groene reeks’. In onze “groene reeksen” mag je vragen stellen, geheugensteuntjes gebruiken, biedingen wijzigen, ”¦. zodat beginners in een ontspannen sfeer speelritme en -ervaring kunnen opdoen.

Bovenop zijn bridgers die op Riviera Bridge Club bridgelessen hebben genomen, automatisch lid van de Riviera Bridge Academy. Deze academy heeft tot doelstelling om beginners ook na de bridgelessen verder te begeleiden zodat hun bridgeniveau mooi verder kan blijven groeien.

Op de Bridge Academy wordt er begeleid gespeeld en zijn er verschillende ervaren bridge coachen aanwezig. Na elk spel wordt dan het bied- en speelverloop overlopen en bijgestuurd. Hierbij worden de meest voorkomende biedingen en spellen grondig ingeoefend zodat de 'fundamenten' van spelen en bieden stevig verankerd worden.

In deze lessenreeks worden o.a. volgende thema's behandeld: 1ZT-openingen en hoe elk type handen hierbij correct uitbieden, speelplan maken en afspel, tegenspelen en verdedigen, hoe met sterke handen bieden, ....