Bridge weekend Hulsthorst

19-06-2020 / 20-06-2020 / 21-06-2020

Wij hopen jullie weer te kunnen verwennen tijdens ons bridgeweekend.

Dit jaar trekken we richting de Veluwe in de provincie Gelderland in Nederland. Meer bepaald naar het dorp Hulshorst, dat ligt tegen het natuurgebied de Veluwe, waar talloze fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden. Het prachtige Veluwemeer is in 5 minuten te bereiken.

In Hulshorst zijn enkele landgoederen, waaronder dat van voormalig landhuis Hulshorst, Huize Groeneveld en Barrebos. Hulshorst heeft een molen met de naam De Maagd.

In de omgeving vindt u Paleis het Loo en het Kröller-Müller museum. Op 7 km van Hulshorst vind je Harderwijk. Het is een knus historisch stadje dat bruist van gezelligheid met een oude Vissershaven, waar je een sloep kunt huren.

Op zaterdag namiddag voorzien wij alvast een uitstap voor de cultuurliefhebbers !

Ons hotel: In het dorp Hulshorst, vlakbij Harderwijk en Nunspeet, ligt Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen met elk een eigen karakter. Zo is het restaurant gevestigd in een voormalige boerderij.

Praktische info:

Wat is voorzien:

Reserveren:

Reserveren kan tot 29 februari 2020 via onderstaande link. Je reservatie is pas définitief na het voorschot van €90 per persoon op rekening nr. BE83 0011 2785 9315 met vermelding van je naam(en).


Wij kijken ernaar uit, jij ook?
Vera & team!

>> Inschrijvingsformulier