Bridge Weekend Valkenburg

21-06-2019 / 22-06-2019 / 23-06-2019

Voor het “Riviera - bridgeweekend 2019” willen we jullie meevoeren naar het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Valkenburg ligt in een dal, dat gevormd is door het riviertje de Geul. Bekende hellingen (onder andere in verband met wielrennen) zijn de Cauberg, de Sibbergrubbe en de Emmaberg. Voor de sportievelingen zijn er tal van mogelijkheden om per fiets de mooie omgeving te verkennen.

Het stadscentrum van Valkenburg bestaat uit twee delen: de historische kern en het winkelgebied. De middeleeuwse kern van Valkenburg is klein. Een groot deel van de bebouwing is van lokale mergelsteen, wat geleid heeft tot de zelfgekozen titel “ Valkenburg Mergelstad “.

Wij kozen op zaterdag namiddag voor een Bourgondische stadswandeling en ontdekken zo het historische Valkenburg met een ervaren Valkenburgse gids. Aan het einde van de wandeling is het tijd om te genieten van een heerlijke bierproeverij (of een ander drankje) met bijpassende hapjes in een gezellig zaakje in het centrum. Vervolgens brengen we een bezoek aan de mergelgrotten per treintje.
De organisatie “Wij zijn Valkenburg” kan voor ons deze uitstap verzorgen voor 24 euro pp. Wij worden door de gids opgehaald in ons hotel om 14.00 uur en einde is voorzien om 16.30 uur. Zo zijn we nog net op tijd terug voor de “Happy Hour”!

Wij logeren in Hotel Schaepkens van St. Fijt aan de rand van het centrum met een prachtige tuin met grote tuinterrassen waar u kan genieten van de rustgevende en natuurlijke omgeving. Limburgse gastvrijheid en entertainment staan bij hen hoog in het vaandel!

Praktische info:

Datum: vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni 2019

Hotel: Hotel Schaepkens van St. Fijt – Nieuweweg 40-44 - 6301 EV Valkenburg aan de Geul (Nederland)
124 km rijden van Antwerpen.

Prijs:
€295 voor 2 personen in een tweepersoonskamer
€190 voor 1 persoon in een eenpersoonskamer

Hiervoor krijg je:

Andere afspraken:

Hoe reserveren?
Je reservatie is pas definitief na storting van €120 voorschot per persoon op rekeningnummer BE83 0011 2785 9315 met vermelding van je naam(en).

Weekend volgeboekt
Inschrijven is niet meer mogelijk. Het weekend is volgeboekt.
Je kan je nog wel op een wachtlijst laten zetten via een mailtje naar Vera Riket.