Ledenfeest

24-08-2019

Samen vieren we feest Riviera 65 jaar

Op zaterdag 24 augustus nodigt het bestuur van Riviera al zijn fantastische leden uit op een lekker eetfestijn en genieten we van lekker Belgische frietjes, een knapperige pizza, of overheerlijke pasta’s en natuurlijk niet vergeten zoete lekkernijen !!

Als kers op de taart, zal er een Wijn- & Cava degustatie gebeuren om de stem van elk lid vertaald te zien in de nieuwe samenstelling van de aangeboden wijnen, hiervoor mogen wij rekenen op onze jarenlange leverancier, het wijnhuis Magnus.
De cava welke wordt geschonken op ons feest zal eveneens worden aangeboden door het wijnhuis Magnus, met bijzondere dank aan de heer Bart Van Moorsel.

Maar voor we onze voetjes onder de feesttafel schuiven, is er voor de liefhebbers nog een ledendrive. Deze start om 14.00 uur waarbij de inleg €5 pp (ter plaatse te betalen) bedraagt.

Vanaf 18.00 u starten we met ons ledenfeest. Natuurlijk eerst een aperitiefje en vanaf 19.00 u openen we het feestdiner en dit tot 21.30 u. Daarna volle ambiance op de dansvloer met de onsterfelijke klassiekers van onze huis-dj. Danny, gegarandeerd een topavondje.

Wil je dit feestje niet missen?
De accommodatie en faciliteiten zijn echter niet onbeperkt. Voor een dergelijke feest, om éénieder comfortabel te kunnen laten meegenieten, stellen wij de grens op 140 personen.
Dus snel inschrijven is de boodschap!!

Hoe inschrijven?
Stort een waarborg van €25 per persoon op rekening van Riviera - BE83 0011 2785 9315 - met vermelding van je naam(en). Ons ledenfeest is GRATIS voor onze leden (enkel de drank is te betalen). Dus bij aanwezigheid zal deze waarborg voor leden integraal teruggestort worden. Steunende leden krijgen €10 pp teruggestort, voor niet-leden (partners) wordt de €25 niet teruggestort.

Je kan vanzelfsprekend zowel voor de ledendrive als voor het avondfeest apart inschrijven.

Annuleren kan tot 18 augustus met terugbetaling van de waarborg. Nadien moeten wij het exact aantal deelnemers doorgeven aan de mensen van de catering. Vanaf dan zal dit aantal ons ook gefactureerd worden en zal de waarborg van laattijdige annulaties in rekening worden genomen.