Bridgeweekend Utrecht

15-06-2018 / 16-06-2018 / 17-06-2018

Voor ons bridgeweekend van 2018 heeft Riviera voor Utrecht, een stad met een unieke dynamiek, gekozen. De oude binnenstad is met zijn vele historische locaties als een openluchtmuseum. Maar ook in de wijken daarrond barst Utrecht van de bijzondere plekjes. Zo ga je van de eigentijds Voorstraat voor de beste koffie van de stad, over de multiculturele wijk Lombok met winkels vol exotische specialiteiten, snuisterijen en delicatessen zo naar de talrijke musea, de gezellige cafés en hippe winkelconcepten in het centrum van de stad. En ook de botanische tuinen zijn een bezoekje meer dan waard.

En voor de sportievelingen zijn er ook tal van mogelijkheden. Naast fantastische fietsroutes in de natuur is er ook een mooie fietsroute langsheen de vele indrukwekkende forten, kastelen en burchten in de buurt. En Utrecht staat ook bekend om haar bijzondere grachten. Niets leuker dan op een zonnige dag met een boot, kano, gondel of waterfiets de grachtengordel te verkennen. Zo bekijk je de Domstad op een hele andere manier. Kortom, Utrecht heeft het allemaal.

Logeren doen we in het 4-sterren Hotel De Bilt aan de rand van de stad op 5 km van de oude stadskern (vanuit het hotel vlot bereikbaar met de tram). Dit luxehotel voorziet gratis parking en Wifi en heeft een verwarmd binnenzwembad.

Praktische info:

Datum: vrijdag 15 juni tem zondag 17 juni 2018

Hotel: Hotel De Bilt (Van Der Valk), De Holle Bilt 1, De Bilt (Nederland) - 125 km rijden van Antwerpen.

Prijs: het weekendarrangement kost 180€* pp

* Een toeslag van 65€ voor een éénpersoonskamer


Hiervoor krijg je:

• 2 overnachtingen op een comfortabele hotelkamer
• 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1 x driegangendiner en 1 x live cooking diner buffet
• gratis parking en wifi
• bridgedrives op vrijdag- en zaterdagavond
• een kopje koffie/thee tijdens de drive

Hoe reserveren?

Reserveren kan tot 15 februari 2018 via onderstaande link. Je reservatie is pas definitief na storting van 100€ voorschot per persoon op rekeningnummer BE83 0011 2785 9315 met vermelding van je naam(en).

>> Inschrijvingsformulier