Ledenfeest

18-08-2018

Riviera viert zijn leden!

Op zaterdag 18 augustus nodigt het bestuur van Riviera al zijn fantastische leden uit op een lekker eetfestijn. Op die dag zijn onze deuren dus enkel open voor 'members only' en worden onze trouwe én onze nieuwe leden eens lekker in de watten gelegd.

Tevens huldigen we op deze feestelijke avond ook de sterke prestaties van onze kampioenen van afgelopen competitieseizoen.

Maar voor we onze voetjes onder de feesttafel schuiven, is er voor de liefhebbers nog een ledendrive. Deze start om 14u00 waarbij de inleg 5€ pp (ter plaatse te betalen) bedraagt. Om 16u00 onderbreken we de drive dan even voor een klein vieruurtje.

Vanaf 18.30u starten we met het 2de luik van ons ledenfeest. Natuurlijk eerst een aperitiefje en vanaf 19u30 openen we het feestdiner en dit tot 22u30. Daarna volle ambiance op de dansvloer met de onsterfelijke klassiekers van onze huis-dj. Kortom, gegarandeerd een topavondje.

Wil je dit feestje niet missen? Schrijf dan snel in, want het aantal plaatsen is STRIKT GELIMITEERD op 125! Want 125 zitplaatsen is, spijtig genoeg, de maximale capaciteit van ons clublokaal.

Hoe inschrijven? Stort een waarborg van 25€ per persoon op rekening van Riviera - BE83 0011 2785 9315 - met vermelding van je naam(en). Ons ledenfeest is GRATIS (enkel de dranken zijn te betalen) voor onze leden. Dus bij aanwezigheid zal deze waarborg voor leden integraal teruggestort worden. Steunende leden krijgen 10€ pp teruggestort; voor niet-leden (partners) is er geen terugstorting.

Je kan vanzelfsprekend zowel voor de ledendrive als voor het avondfeest apart inschrijven.

Annuleren kan tot 12 augustus met terugbetaling van de waarborg. Nadien moeten wij het exact aantal deelnemers doorgeven aan de mensen van de catering. Vanaf dan zal dit aantal ons ook gefactureerd worden en zal de waarborg van laattijdige annulaties hiervoor in rekening worden genomen.