Riviera zingt!

17-12-2017

Na de vele gemeenten en steden, organiseert nu ook Riviera zijn eigen “Riviera zingt”. Deze volkse zangfeesten zijn overal immens populair. Immers, het is wetenschappelijk bewezen dat de magie van in groep te zingen kracht en energie geeft waardoor iedereen zich enorm gelukkig voelt. En dus gaan we ons prachtig clubhuis vullen met de klanken van ons vrolijk gezang en dit op de melodieën van populaire meezingers.

Het zangfeest gaat door op zondag 17 december van 14u00 tot 16u00. Het repertoire zal voornamelijk uit Nederlandstalige klassiekers bestaan, maar ook af en toe goede franse- of engelstalige hits uit het collectieve geheugen zullen de revue passeren. En het leuke is dat iedereen mee kan doen, of je nu kunt zingen of niet, of je nu lid bent van Riviera of niet, jong en oud, man en vrouw, het wordt gegarandeerd een spetterende ambiance.

Op voorhand inschrijven is niet nodig, en er is ook geen inleg; enkel op tijd zijn en je valse noten meebrengen. En tijdens Riviera zingt worden alle dranken aan Happy Hour tarief geschonken.

Dus reserveer alvast zondag 17 december in je agenda en kom mee genieten van Riviera zingt!. Want op Riviera ♫♫ you’ll never sing alone ♫♫!

Met grote dank aan onze sponsor Chicken John ... kip it simple uit Schilde die alle aanwezigen op heerlijke kippenboutjes van het huis trakteert. Lekker smullen én feesten!