Bridgeweekend te Renesse

18-06-2016 / 19-06-2016 / 20-06-2016

Na een onderbreking van enkele jaren, organiseert Riviera opnieuw een bridgeweekend. En wat voor één. Als locatie hebben we Renesse gekozen, het ‘Knokke’ van Nederland. Hier logeren we in hotel ‘De Zeeuwse Stromen’. Een prachtig hotel met tal van faciliteiten: binnen- en buiten zwembad, stoombad, sauna, whirlpool en fitness. En ook bij Tripadvisor en Trivago scoort dit hotel zeer hoog.

‘De Zeeuwse Stormen’ ligt op amper 300m van de zee en het strand, vol in de duinen van Zeeland. Overdag kan je, vrijblijvend, eerst kiezen uit een mooie waaier van groepsactiviteiten. Nadien kan je nog lekker zonnebaden op het strand of aan het zwembad of kan je gezellig gaan winkelen en een terrasje doen in het pittoreske stranddorpje van Renesse of Zierikzee.

Onze groepsactiviteiten*:

Op zaterdag: keuze tussen een bezoek aan het grootste zeeaquarium van Zeeland met onder meer tropische haaien of een rondleiding en proeverij op wijnhoeve De Kleine Schorre.
Op zondag: keuze tussen een rondvaart naar de zeehonden of een prachtige fietstocht door oa het nabijgelegen natuurreservaat.

* De groepsactiviteiten zijn niet in de standaard arrangement inbegrepen.

Voor het standaard arrangement betaal je slechts €160,00.

Wat is hierbij inbegrepen?

• 2 overnachtingen met ontbijt in een standaardkamer: zaterdag- en zondagnacht
• 4-gangen diner op zaterdag en buffetdiner op zondagavond
• vrij gebruik van de wellness faciliteiten
• vrij gebruik van binnen- en buitenzwembad
• gratis parkeren
• onbeperkt gebruik van Wifi
• honden toegelaten

Datum: zaterdag 18 tem maandag 20 juni

Adres: Hotel ‘De Zeeuwse Stromen’, Duinwekken 5 in Renesse - ongeveer 1u15min rijden vanuit Antwerpen

Inschrijven: mits het aantal kamers beperkt is tot 45, is snel inschrijven de boodschap. Dit kan via onderstaande link of via de inschrijvingslijst op de club.

>> Inschrijvingsformulier